Oduševile ceo svet svojim nastupom: Shakira i Jennifer Lopez obeležile Super Bowl!

Nastupati na polufinalu Super Bowla je čast koja se pruža samo najostvarenijim izvođačima i to je događaj koji je podjednako bitan i za sportsku i za muzičku industriju. Ove godine na polufinalu nastupale su Jennifer Lopez, Shakira i Bad Bunny, dok je Demi Lovato pevala državnu himnu. Ovaj latino trio je već postavio visoka očekivanja od publike, a oni su uspeli ne samo da ih nadmaše, već i da naprave jedan od najboljih nastupa u istoriji Super Bowla!

Nastup je otvorila Shakira izvođenjem nekih od njenih legendarnih hitova kao što su “She Wolf”, “Empire” i svima dobro poznat “Hips Don’t Lie”, nakon čega joj se na sceni pridružio Bad Bunny, sa kojim je izvela obradu pesme Cardi B “I Like It” i svoju pesmu “Chantaje”. Mnoštvo plesača je takođe upotpunilo ovaj nastup. Nakon što je Shakira podigla publiku na noge, Jennifer Lopez se priključila uz svoje pesme “Jenny From The Block”, “Get Right,” “Waiting for Tonight” i “Love Don’t Cost a Thing.” Takođe je pokazala svoje umeće plesanja oko šipke, koje je naučila prilikom snimanja filma “Hustlers” u kome glumi i Cardi B!

Kada nismo mogli misliti da će nastup postati bolji, na scenu je izašla i ćerka Jennifer Lopez, koja je počela prve stihove majčine pesme “Let’s Get Loud” i pritom pokazala svoje neverovatne glasovne mogućnosti za jedanaestogodišnju devojčicu. Sa njom je bio i dečiji hor, a potom im se priključila i Jenny.

Tekst pesme je imao svoju poentu, jer su samo nekoliko trenutaka pre početka pesme Jennyna ćerka i ostala deca pušteni iz kaveza, što mnogi smatraju suptilnim aludiranjem na graničnu krizu u Americi. Pored toga, tokom tog dela, Lopez se još jednom presvukla, ovaj put u bundu kojom je odala počast svojoj portorikanskoj kulturi.

Odmah nakon toga im se ponovo priključila Shakira, a potom su zajedno ukombinovale pesme Let’s Get Loud/Waka Waka i time spektakularno završile svoj nastup. Mnoge poznate ličnosti kao što su sestre Kardashian/Jenner, Jeffree Star, Lady Gaga, P!nk, Kate Hudson i David Beckam su imali samo reči hvale za ovaj trio, neki gledajući uživo, dok su drugi pratili događaj od kuće. Inače Shakira i JLO su prve latinoamerikanke u istoriji koje su nastupale na polufinalu ovog događaja.

Ceo nastup možete pogledati ovde:

Pročitajte još  I on je tu: Shakira nam u novom spotu peva kako se zaljubila u Gerarda Piquéa!

Autor: Famoza.net

Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.