Oduševila Marcusa i Martinusa: MMerka iz Sarajeva osvojila glavnu nagradu na takmičenju! (video)

Marcus i Martinus organizovali su novo takmičenje za svoj fandom, a cilj je bio MMeri predstave grad u kome žive na zabavan način! Njima se jako dopalo ono što je uradila naša čitateljka iz Sarajeva koja je poslala kreativan video kojim je uspela da se izdvoji u konkurenciji hiljada drugih MMera i osvoji glavnu nagradu!

“Nagrada je bila 250 evra u merchu. Trebalo je napraviti video ili uslikate se u dijelu grada koji je poznat. Ja sam iz Sarajeva, htjela sam napraviti nešto drugačije pa sam napravila video. Brzi video uz muziku, u njemu su razne historijske građevine, Sebilj, Gazi-Husrev Begova džamija, katedrala i svašta nešto”, priča nam ona. “Objavila sam video u četvrtak. Danas izlazim iz škole a mama ispred. Govori, ‘Reci dragička’. Ja sve mislim šta joj je, da nisu lajkali video, a ona je rekla, ‘Osvojila si glavnu nagradu’, i prikazuje mi story od MM i plače. Ja sam na storyju! Počela sam skakati od sreće i djevojčica me jedna gledala, kao što mi je. Evo i sad plačem. Ne mogu vjerovati da sam to ja. Možda ovo nešto znači za moju državu”.

View this post on Instagram

This is #mymmcity Sarajevo, Bosnia🇧🇦🇧🇦 Sarajevo is very modern city with lot of places to visit. What I showed you is old town called Baščaršija with so many historicaly important buildings such as: ,,Sebilj", old shop called ,,Bezistan", the biggest chatedral In city, the ,,Gazi-Husrev Beg's" mosque, little souvenir shops, traditional food shops, and many more. I hope you liked it. If you ever come here for concert or vacation, I would like to show you Sven more of this beautiful city😉😉😂❤ (@marcusmartinus_team likeddd) – – Song: ,,Like it like it" by @marcusandmartinus – – P.S. It was very warm outside, so that is why I am wearing this shirt and not my hoodies💙💙 – – @marcusmartinus_team @mmstoreno @mmbehindthescenes

A post shared by Bosnian MMer🇧🇦🇧🇦❤❤ (@one_little.dreammer) on

Mi možemo da potvrdimo da je nagrada otišla u prave ruke! Ne samo da je video kreativan, već naša čitateljka odavno pravi MM projekte i ovo je nagrada za sav taj trud! Ovo je takođe potvrda da MM ne brinu samo o fandomima u velikim zemljama, već i o jednoj koju nikad nisu posetili!

Pročitajte još  "Nadamo se da ćemo se vratiti": Famoza dobila potvrdu da smo bili odlični domaćini Marcusu i Martinusu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Oduševila Marcusa i Martinusa: MMerka iz Sarajeva osvojila glavnu nagradu na takmičenju! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.