Oduševiće vas: BTS objavio novu veliku kolekciju aksesoara!

Lekcija koju su najverovatnije sve poznate kompanije naučile je: saradnja sa BTS-om definitivno se isplati! BTS je trenutno najpopularniji bojbend na svetu, njihova igrica postala je najpopularnija igrica na svim platformama, i sve što oni objave i izvan muzike postaje jako uspešno, pa su samim tim momci napravili i svoju kolekciju aksesoara za organizaciju Casetify!

Saradnja sa brendom Casetify došla je taman nakon pop-up radnje “House Of BTS” koja je u Koreji privukla dosta pažnje, a ova kolekcija izgleda neverovatno jer obuhvata maske za telefone, torbice, sveske, satove i razne sitnice koje su mladom fandomu svakako najinteresantnije. Najpovoljnije stvari koštaju oko 25 dolara, ali cene varijaju – ostavljamo vam fotke ispod, a vi nam javite šta vam se posebno dopada!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  MTV VMA: Trijumfi za Taylor, Ari, BTS i Billie Eilish!

One thought on “Oduševiće vas: BTS objavio novu veliku kolekciju aksesoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.