Odlučile da zaborave nesuglasice: Selena Gomez viđena sa Kylie Jenner i Gigi Hadid na Met Gala!


Veliki događaji poput Met Gala večeri okupljaju veliki broj zvezda na jedno mesto, tako da je ponekad neizbežan njihov ponovan susret i nakon toliko vremena, a to se dogodilo Seleni Gomez sa Kylie Jenner i Gigi Hadid prethodne večeri!

Sel i Kylie su se druže 2014. godine, a čak su viđene i na tadašnjem Koačela festivalu o čemu svedoči fotografija koju je Kylie postavila na Instagram sa opisom “Moji omiljeni ljudi”. Selena se sa vremena na vreme zabavljala sa Justinom Bieberom, a kako izvori navode sestre Jenner su bile u kontaktu sa njim. Jus se navodi kao glavni razlog nesuglasica između sestri Jenner i Selene Gomez, međutim izgleda da je to sada sve iza njih. Ova vest je posebno oduševila sve njihove fanove koji su po društvenim mrežama uzbuđeno komentarisali: “Selena i Kylie? Mislila sam da su zauvek završile.”

Osim susreta sa Kylie, Selena je imala priliku da se susretne i sa Gigi Hadid na crvenom tepihu, što im sigurno nije bilo u planu. Kako slike i snimci svedoče, pomalo izgleda kao da im je bilo neprijatno tokom susreta, jer kao što znamo Gigina sestra Bella je nekada bila u vezi sa The Weekndom, kao i Selena Gomez.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Teen Vogue

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #8

4 thoughts on “Odlučile da zaborave nesuglasice: Selena Gomez viđena sa Kylie Jenner i Gigi Hadid na Met Gala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.