Odabrali smo pobednice MM giveawaya!

Već po tradiciji, u saradnji sa Marcusom i Martinusom svake godine vam poklanjamo nešto iz njihove kolekcije, a ove godine startovali smo sa potpisanim majicama iz Soon kolekcije, verujući da je to nešto što svaki MMer sanja da ima! Na naš konkurs javimo se vas više od 150, a mi smo odabrali dve pobednice!

Pobedničke videe možete videti ispod, a njih smo odabrali jer nam deluju zabavno i kreativno! Naravno, to što je sve rađeno u formi videa nije prednost samo po sebi, jer smo imali samo dva kriterijuma – upravo zabavnost i originalnost!

View this post on Instagram

Veličina XL #mmfamozagw @famoza_net @marcusandmartinus

A post shared by |FAN ACCOUNT|<3 (@macandtinus.life) on

View this post on Instagram

Ćao @famoza_net ! ❤️ Evo i mog projekta. Ne moram mnogo da pričam, jer ima svega u videu, ali samo sam htela da ti napišem i kratak tekst kao zaključak. Ono na šta sam se ja bazirala su mesta u Srbiji i Beogradu. Upravo to nas čini posebnim i time se razlikujemo od drugih država. Samim tim bi i naučili nešto novo o nama, o Srbiji i Beogradu! Uz to sam još dodala i nešto što mene, kao njihovog fana, i generalno kao osobu, čini posebnom, a to je jahanje i moj kućni ljubimac Iskra.🐴 Marcus i Martinus do sad nikad nisu jahali konja, pa bilo bi izvrsne prilike da nauče i to.❤️ To je sve od mene, hvala vam puno Famozo što činite sve da budemo srećni. 😊 #mmfamozagw VELIČINA: XL ♥️

A post shared by FAN ACCOUNT (@sleepy_mactinus) on

Kao i svaki put, koliko god nagrada da delimo, uvek nam je žao što ne možemo da ih podelimo više, ali ako niste dobitnici, imamo dobre vesti – već u nedelju sledi novi giveaway sa još vrednijim MM poklonima! S obzirom da vidimo da zbog škole nemate vremena za komplikovane zadatke, ovog puta biće dovoljno samo da se prijavite, a mi ćemo izvući dobitnike!

Pročitajte još  Dođite: MMeri prave skup 27. oktobra u 16h ispred Štark arene, Famoza će biti tamo i napraviti video za MM!

Autor: Famoza.net 

Foto: Famoza

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.