Lako i zabavno: Od danas učite korejski besplatno uz BTS!

Sad kad smo primorani da ostanemo kod kuće zbog korona virusa, to vreme moramo iskoristiti na pametan način! Jedan od njih jeste učenje stranih jezika, a ako vas iole interesuje korejski, BTS vas poziva da im se pridružite uz čak 30 zabavnih ali i kratkih lekcija koje su dostupne na platformi Weverse.

Kako piše Rolling Stone svaka lekcija je duga oko tri minuta u proseku i pažljivo razvijana sa Institutom za korejski jezik. To znači da je fokus na onome što je najvažnije, a ovaj kurs namenjen je apsolutnim početnicima! Kako navodi Big Hit Entertainment, ideja je da ove akcije budu lake i zabavne za BTS fandom koji ima problema da razume o čemu to oni pevaju jer im je korejski jezik potpuno stran.

“Postoje samo veoma ograničeni načini na koji fanovi mogu da lako nauče korejski”, kaže osnivač Big Hita, Bang Si-Hyuk u svojoj izjavi, naglašavajući i da će fanovi koji probaju ove časove biti veoma zadovoljni. Kako se navodi, lekcije će uključivati delove rijalitija Run BTS! i YouTue serije Bangtam Bombs i BTS episodes. Da li ćete probati da učite korejski jezik na ovaj način?

U međuvremenu, momci su uglavnom zaokupirani time da pomaže svojoj zemlji kad je reč o borbi sa korona virusom, pa oni uveliko doniraju novac i opremu. Nažalost, sad je već apsolutno jasno da će njihova turneja morati da bude pomera možda i za jesen, a oni su već otkazali svoje nastupe u Južnoj Koreji koji su bili planirani za april. Momci su u prošlosti već govorili koliko su frustrirani zbog svega, jer su se mesecima krili od javnosti spremajući nove koreografije i brojna iznenađenja, a sad ništa od toga ne mogu da pokažu. S obzirom da će neki od njih naredne godine morati da služe vojsku, to samo dodatno komplikuje stvari.

Pročitajte još  BLACKPINK su prva k-pop grupa sa pesmom od milijardu pregleda!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Lako i zabavno: Od danas učite korejski besplatno uz BTS!

    1. Neće. Samo je pitanje da li će svi otiću u vojsku na dve godine ili će ići jedan po jedan. To bi značilo da bi narednih 5-6 godina grupa stalno imala 5-6 članova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.