Obična prevara: Obožavateljka otkrila da glasovna poruka koju je dobila nije od Harrya Stylesa!

Radio emisija je prevarila svoje slušaoce kada je tvrdila da će Harry Styles biti partner tinejdžerki na njenom maturskom balu. Superfan Anna Carty stupila je u kontakt sa DJ Katy J na Capital FM-u i rekla da joj je potrebna pomoć u pronalaženju para za njen školski ples ove nedelje.

U emisiji je zatim puštena glasovna poruka za koju su rekli da je od Harrya, a u kojoj joj je on rekao da bi voleo da dođe jer će biti u Škotskoj na rasprodanom koncertu u subotu. Čak su i pustili glasovnu poruku Anni, tvrdeći da je od njega. Poruka, za koju se tvrdi da je od Harrya, glasi ovako: “Ana, kako ide? Zdravo! Vidi, Katy J mi je prenela tvoju pozivnicu za matursko veče i siguran sam da će to biti dobra škotska zabava. Voleo bih da budem tamo, pa mi samo pošaljite detalje i onda ću videti šta mogu da uradim. Vidimo se uskoro”.

Međutim, sve je bila prevara, a i sama Anna je znala za to: „Nije bilo stvarno, ali je bilo zabavno i radujem se maturskoj večeri. Znala sam kada sam čula glas na telefonu da to nije Harry Styles.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Ovo dobro zvuči: Stari bend Harryja Stylesa je još uvek na okupu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.