“Obožavam Biebsovu muziku”: Tini odgovarala na pitanja fandoma! (video)

tomo

Martina Stoessel ima veoma lepu naviku da sakuplja pitanja fandoma i onda odgovara na njih na svom YouTube kanalu a u petak je objavila novi video koji će pomoći Tinistima i V-loverima da je bolje upoznaju!

Martina je tako pričala šta misli o svom fandomu, koje su joj omiljene pesme na albumu, kako je ubedila roditelja da uradi tetovaže a pričala je i o svojoj omiljenoj muzici gde je naravno spomenula Justina Biebera!

Ako želite i sami da postavite pitanje Tini, to treba uraditi preko Twittera i to koristeći hešteg #TiniPreguntas. Naravno da nisu velike šanse da će Martina odabrati baš neko od vaših pitanja jer ih stiže na hiljade, ali vredi probati! Here

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

Danas 23. jula na famoza.net ti poklanjamo jedan “Know-It-All” CD Alessie Care. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Alessiu između 12 i 21h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Alessia Cara CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Got Me Started" turneja Martine Stoessel je završena!

7 thoughts on ““Obožavam Biebsovu muziku”: Tini odgovarala na pitanja fandoma! (video)

  1. Famozo molim vas da mi malo pomognete
    Nekoliko stranica preko Facebooka se udružilo i napravili smo akciju.
    Znači ako želite pomoći napišite samo da se slikaju s natpisima Tini,Come to Balkan (ili Sebia,Croatia,Bosna…(država iz koje su)
    I ako vam netko pošalje da mi pošalje preko Facebooka vać sam vam pisala preko vaše stranice "Famoza.net"
    Molim vas <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.