Oba fandoma u suzama: Selena i Demi razmenjuju divne reči na Twitteru!

Prethodne nedelje donele su veliko približavanje između nekad najboljih drugarica, Demi Lovato i Selene Gomez a sve je počelo nakon što je Sel objavila svoju letnju listu omiljenih pesama na kojoj je bila i jedna stvar Demi Lovato, što je ona primetila. Dve devojke zatim su konačno zapratile jedna drugu na Twitteru a sad su počele i da komuniciraju!

Mnogi nisu mogli da veruju svojim očima kad se Demika obratila Seleni rečima, “Mnogo smo napredovale od naših Barney dana. Volim tvoju novu pesmu ‘Fetish’. Sel je jedva dočekala tako nešto pa je odmah odgovorila, “Da jesmo – upravo slušam ‘Sorry Not Sorry’. Razbijaš kao i uvek. Jako sam srećna zbog tebe!”

Treba li uopšte reći koliko sreće sve ovo izaziva kod Lovatica i Selenatora? Zajedno sa njima fangirluje i Camila Cabello koja je tome posvetila i tvit u kome kaže, “Da, ovog leta pop kraljice donose strava ritmove, volim i ‘Fetish’ i ‘Sorry Not Sorry’.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mislili su da vam se neće svideti: Pogledajte nikad emitovanu seriju sa Selenom Gomez!

4 thoughts on “Oba fandoma u suzama: Selena i Demi razmenjuju divne reči na Twitteru!

  1. Definitivno ne mogu da verujem da se to upravo desilo ,nadajmo se sad da ce poceti i uzivo da komuniciraju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.