O TikToku, Ariani, hejterima… Pogledajte naš Instagram Live sa Barbi Afrikom!

Barbi Afrika, jedna od naših najpoznatijih TikTokerki i influenserki, imala je nedavno čast da bude prva gošća Balkan Top Star serijala, a danas je na našem Instagramu imala priliku da o svojoj karijeri priča u Instagram Live intervjuu koje u poslednje vreme planiramo sve češće da vam organizujemo!

Danas je naša urednica Valentina Krstić sa Barbi imala dvadesetak minuta prijatnog razgovora, kao što je prethodno krajem maja to imala na Instagram Liveu sa jutjuberkom i pevačicom Annom Lazarević, i Barbi je ovu priliku iskoristila da priča o tome na koji način ona snima videe za TikTok i šta joj je najinteresantnije u celom procesu.

“Ja zaista izbacujem samo sadržaj koji volim, kod mene nema hejt videa, bavim se stvarima koje volim i to radim spontano bez ikakvih konkretnih planova. Ipak, mogu da izdvojim da najviše volim da snimam plesove i da mi to najbolje leži” ističe Barbi. Ona je pričala i o tome kako se nosi sa hejt komentarima, šta je sve na TikToku toksično i šta radije ne bi radila što se trendova tamo tiče, pa smo se dotakli i teme samopouzdanja i drugih problema koje hejt stvara.

Za Arianatore i Mendes Army posebno je zanimljiv bio momenat kada je Valentina skrenula pažnju na to da Barbi jako voli Ari i Shawna. Barbi je kasnije sama nastavila priču kako voli Arianu Grande i istakla pesmu “One Last Time” kao svoju omiljenu – kasnije smo vam i postavili nagradno pitanje koja je Barbina omiljena Arianina pesma, tako da je jedan srećan dobitnik dobio i pozdrav od Barbi u DM-u! Ceo Instagram Live možete pogledati ispod.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Gošća i Barbi Afrika: Nađa Stanojević šokirala Leu u prvoj epizodi Balkan Top Stara!

Foto: Instagram/Famoza

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.