Novi obrisani spot Kanyea Westa: Kim rađa Kylie, šetaju u tangama kao striptizete!

Porodica Kardashian-Jenner u prošlosti se “proslavljala” izbrisanim, zabranjenim videima, a naročito Kim Kardashian, supruga Kanyea Westa. Kim i Kanye su očigledno snimali još svežijih videa koji nisu za javnost ili za koje su oni odlučili da ipak nije pametno da ih objave, jer je juče procureo spot za koji je Kanye upotrebio upravo Kim i njenu sestru Kylie, ali je odlučio da ga ne objavi zvanično! Da li je spot trebalo objaviti ili ne, razmotrićemo sada, ali postoje dobri razlozi zašto je spot ostao u privatnoj arhivi porodice.

Link za video ostavićemo ispod, ali s obzirom da ga nije objavio sam Kanye i da je video procureo, najverovatnije će brzo biti uklonjen. Već je uklonjen sa profila koji ga je prvi objavio, a objavio ga je upravo producent Eli Russell Linnetz. Spot je rađen za pesmu “Feel Me” koju je Kanye radio sa Tygom još 2017. godine, tako da je i video star tri godine, a razlog zašto nije objavljen sasvim je jasan kada ga pogledate – u jednoj od bizarnih scena Kim sedi raširenih nogu i rađa svoju sestru Kylie u odrasloj verziji, a njih dve se tokom spota šetaju u jedva vidljivim tangama i striper štiklama. Priča se da je za spot i sve efekte Kanye platio oko milion dolara, tako da je u tu ruku čudno da je rešio da ga ipak ne objavi, jer ovakve stvari uvek privlače pažnju javnosti i prikupile bi dosta pregleda.

Pročitajte još  Kanye opet napada: Taylor Swift laže, bila je kul na par sekundi ali više to nije!

Pogledajte spot dok ne bude uklonjen i javite nam svoje mišljenje!

Kad smo kod Kim i Kanyea, da podsetimo da njih dvoje jako dugo imaju i probleme u braku ozbiljnije nego pre, pa je pre mesec dana Kim plakala u javnosti u Kanyeovim kolima usred žustre svađe. Ne znamo kakvo je stanje ovih dana, ali drame je bilo dosta u njihovim životima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.