Novi momenti Nialla Horana: Želi da se istetovira i ofarba kosu u braon!

1132467-48458I40344

Dvadesetdvogodišnji Irac jedini je član One Directiona koji nema ni jednu šaru na koži, ali sad želi da uradi tetovažu koja će ga podsećati na ortake iz benda kad dogodine odu na pauzu.

U jednom nedavnom intervjuu, Niall Horan je u vezi s tetoviranjem izjavio sledeće: “Definitivno ću uraditi nešto po tom pitanju jer će mi oni sigurno mnogo nedostajati kad se razdvojimo. Svi momci iz benda imaju tu otkačenu tetovažu šrafa na članku. Voleo bih da mogu da kažem da iza toga stoji neko dublje značenje ali to je tetovaža kao i svaka druga. I ja ću sebi istetivorati taj isti motiv, on će me podsećati na momke i oni će tako uvek biti uz mene gde god da krenem.”

Ko zna, možda će Irac jednog dana izgledati kao na ovoj foto-montaži :)
Ko zna, možda će Irac jednog dana izgledati kao na ovoj foto-montaži 🙂

A kad već pominjemo pauzu, Niallovi planovi su da tokom nje stavi ranac na leđa i putuje svetom kao i svaki običan mlad turista. “Tokom poslednjih pet godina prošao sam avionom i autobusom kroz mnoge zemlje koje su mi se svidele ali nisam imao priliku da ih pošteno vidim. Želim da ponovo odem u Australiju, kao i da definitivno posetim Tajland. Sa bendom sam uvek odsedao u luksuznim hotelima, ali sad želim da vidim te zemlje očima prosečnog momka mojih godina, pa ću odsedati u hostelima i jeftinim pansionima. Takođe, nosim se mišlju da ofarbam kosu u braon kako me ne bi prepoznali,” izjavio je Niall na kraju.

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS caruje, Louis Tomlinson iznenada stigao do samog vrha!

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Novi momenti Nialla Horana: Želi da se istetovira i ofarba kosu u braon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.