Novi izgled: Ariana Grande drastično skratila svoju kosu!

Pevačica Ariana Grande prošlog vikenda proslavila je svoj 28. rođendan, a jako nas je iznenadilo što joj je pored svih prijatelja i porodice rođendan čestitala i njena bivša Nickelodeon koleginica Victoria Justice za koju znamo da je baš i ne gotivi. Takođe su kružile glasine da će Ari izbaciti najnoviji parfem ‘God Is A Woman’ što se na kraju ispostavilo da je istina. Nakon što se prethodnoh meseca venčala za ljubav svog života, Daltona Gomeza, Ari je odlučila da sada promeni izgled pa je drastično skratila svoju čuvenu dugačku kosu!

Iako možda mislimo da je Ari prvi put skratila svoju kosu do ramena, prisetite se da je istu frizuru imala i u novembru 2018. godine, ali bilo je samo pitanje vremena kada će vratiti svoju dugačku kosu bez koje ne može da nosi svoj čuveni visoko vezani rep. Sada je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu podelila video gde možemo videti njenu novu frizuru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Gabi nam šalje svoj video poziv Ari da nas poseti!

One thought on “Novi izgled: Ariana Grande drastično skratila svoju kosu!

  1. Ja bi jako volela da ariana vrati svoj cuveni rep i nadam se da ce to uraditi❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.