Nove pesme i saradnje: Why Don’t We otkrivaju svoje planove!

Why Don’t We su sve ozbiljni u svojoj nameri da postanu novi najpopularniji bend današnjice, a to pokazuju kroz samostalno pisanje pesama, singlove koje objavljuju svakog meseca, ali i kroz saradnje sa velikim muzičarima kao što je Ed Sheeran koje ih mogu vinuti do ogromne popularnosti, a primetno je da postoji njihov fandom i u našem delu sveta!

Momci su u novom intervju odgovarali na pitanja o svojoj karijeri i upitani su da li im predstavlja problem ili napor to što svakog meseca objavljuju po jedan singl koji se bori za svoje mesto na top listama, na šta su oni odgovorili negativno. “To nije izazov jer pišemo i produciramo mnogo, tako da možemo da stvorimo 12 pesama ukoliko to želimo. Bili smo u mogućnosti da pokažemo različite strane nas, dok bi, ako objavimo album, sve to moralo biti nekako isto,” objašnjavaju oni.

Ipak, sa druge strane izazov je osmisliti spot! “Snimanje spota svakog meseca nije jednostavno i zato smo želeli više da se fokusiramo na “What I Am”, pre nego što predstavimo “Come To Brazil” i “I Still Do”. Daniel ipak priznaje da mu nedostaje snimanje albuma i da je razmišljanje o tome podstakao novi album saradnji Eda Sheerana za kog kažu da im je pomogao u pisanju pesme “What I Am”, ali i pesme “Trust Fund Baby”. Momci još rade na pesmi koju će objaviti ovog meseca, a u decembru će nam predstaviti pesmu inspirisanu Božićem.

Pročitajte još  Postaju sve popularniji: Why Don’t We objavili spot za „8 Letters“!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Why Don’t We

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.