Nove okolnosti: Da li će nam se Marcus i Martinus vratiti ove godine i kako vi možete pomoći da se to desi?

Pre samo nekoliko dana pisali smo vam o tome kako očekujemo da će Marcus i Martinus verovatno na jesen ići na svoju novu turneju, ali momci su nas praktično demantovali svojim Instagram Liveom prethodne večeri. Kao što smo već pisali, oni su najavili da ove godine neće ići na pravu turneju, ali da će održati nekoliko koncerata širom naše kontinenta, što nam ipak uliva nadu!

Marcus i Martinus već su zakazali dva nastupa tokom leta i to u Malmeu i Pragu. Koliko malo nastupa planiraju, najbolje svedoče njihove reči iz lajva kad su objasnili da će im nastup u Malmeu možda biti jedini na čitavoj teritoriji Skandinavije, a ne zaboravite da su tamo i najpopularniji i da redovno pune arene!

Ako ste pažljivo slušali, momci su poručili još nešto, a to je da žele da malobrojni koncerti ove godine budu pravi spektakli! U prevodu, oni će od organizatora očekivati više nego prošli put, tako da nastupi pred 2-3 hiljade ljudi kao što je bio slučaj u Zagrebu i Beogradu prošlog marta sigurno neće biti dovoljni. Nismo sigurni da će oni zahtevati arene, ali ako se to desi, računajte da najmanje 10.000 MMera, pa i više mora da se pojavi!

Kako vi možete da pomognete? Kako su vam Marcus i Martinus rekli, budite glasni – recite im gde želite da dođu! Mislimo da je već svima jasno koliko oni vole ovaj deo sveta i svu pažnju koju dobijaju, bez obzira na to što smo tako mali i siromašni (pogledajte i ovaj video ispod)! Famoza u ovom momentu može da uradi par stvari, recimo da kontaktira organizatora koji je momke doveo u Srbiji u Hrvatsku pre skoro godinu dana i uveri se još jednom da on želi da im pošalje poziv. Mi ćemo svakako kontaktirati i MM tim, ali sad svakako nije dobar momenat za to jer oni još uvek ne utvrđuju datume novih nastupa.

Mi se nadamo da čak i ukoliko ne dođu, ne zaboravljate da nas 2020. očekuje ogromna turneja čiji deo ćemo skoro sigurno biti, kao i da MMeri moraju biti prezahvalni jer su nam u 2018. bili dva puta u regionu, dok skoro svi fandomi sa ovih prostora svoje idole nikad nisu imali prilike da vide. U svakom slučaju, nije vreme za paniku, očaj i tugu – vreme je da se radi na tome da ih vidimo ponovo, a znate da će Famoza uvek biti tu da pomogne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Nove okolnosti: Da li će nam se Marcus i Martinus vratiti ove godine i kako vi možete pomoći da se to desi?

  1. Baš sam bila tužna kada su rekli da neće doći u Srbiju,tj.da neće imati turneju.Skoro svi fpovi spamuju sa komentarima na njihovim slikama da dođu u Srbiju💪🏻💪🏻💪🏻

  2. Nadam se da će uspjeti doći i ove godine. Famozo šta kažete na to da Mmeri prave edite sa M&M, na kojima piše kako bi MMeri htjeli da se M&M ponovo vrate kod nas ove godine. I da vi ako nekako možete to pošaljete MM timu ako ih budete kontaktirali, razumijem ako je ovo što sam sad navela nije moguće. 💗

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.