Nove fotke Billie Eilish za časopis Vogue!

Kada pomislimo na zelenu i crnu boju odmah nam na pamet pada mlada pevačica Billie Eilish. Neobičnom kombinacijom boja za kosu stvorila je svoj prepoznatljivi imidž, ali, kao što smo već pisali o tome, pevačica se nedavno ofarbala u plavo i time šokirala sve fanove svojim novim izgledom. Izgleda da nisu samo fanovi bili oduševljeni već i svetski brendovi zato što je Billie sada dobila priliku da se fotografiše za naslovnu stranu mega popularnog časopisa Vogue!

Pevačica Billie Eilish izgledala je gotovo neprepoznatljivo u svojoj glamuroznoj transformaciji za naslovnu stranicu britanskog časopisa Vogue. Billie je 2. maja otkrila fotografije za junsko izdanje časopisa na kojima je nosila puder roze Gucci korset i suknju sa donjim vešom. Kao ukras je nosila nude rukavice od lateksa kao i nakit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ovaj vruć izgled, koji je podsećao na ‘pinup’ zvezdu iz prošlosti, nije bio jedina stvar vredna pažnje. Pevačica je podsećala na čuvene Marilyn Monroe i Jayne Mansfield sa uvijenom kosom i opuštenim glamom. ”Osećam se nekako više kao žena.” opisala je Billie svoj izgled. Najbolje od svega? Pevačica je sama osmislila ovaj izgled jer je bila inspirisana klasičnim, staromodnim pinup izgledom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

”Bukvalno nikad nisam uradila ovako nešto, osim kada sam sama znate.” rekla je Billie. Poslednjih godina pevačica je pomerila stilske granice i poigrala se svojom lepotom, šarenom kosom i ultra bleštavih izdanja za crveni tepih. Ali uprkos svojim modno naprednim izgledima, Billie je otkrila da je bilo perioda kada nije u potpunosti prihvatala kožu u kojoj se nalazi, napominjući da je njeno telo ‘bilo početni razlog moje depresije kada sam bila mlađa’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

”Da budem iskrena, mrzim svoj stomak. Ali moja je stvar šta ću sa njim raditi. Sve je u tome da se osećate dobro. Ako želite da se operišete, idite na operaciju. Ako želite da nosite haljinu za koju neko misli da izgledate preveliku u njoj, nosite je, ako vi mislite da lepo izgledate u njoj. Zbog načina na koji osećam da me svet vidi, nisam se osećala stvarno poželjno, ali to je moj život i mislim da nema nikakve vezue sa slavom.” otkrila je Billie.

Pročitajte još  Billie Eilish: Ludo je što dobijam nagradu posle Ariane Grande!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

One thought on “Nove fotke Billie Eilish za časopis Vogue!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.