Novac koji je Ariana uzela za nastupe na Coachelli gasi nadu da će pevati na našim festivalima

Koliko koštaju nastupi velikih zvezda? Mnogo! Međutim, još skuplji do koncerata su festivalski nastupi, pa je Ari za dolazak na Coachellu uzela apsolutno suludi novac, odnosno čitavih osam miliona dolara! Iako je to cifra koju će ona dobiti za dva nastupa, to ne menja činjenicu da je u pitanju rekordna suma koja je čini potpuno nedostupnom nama.

To znači da Ari dobija po četiri miliona za oba nastupa, a drugi je planiran takođe za ponedeljak u 7.35 ujutru po našem vremenu. Kako piše Variety Ari kao trenutno najveća muzička zvezda jedina može da dobije ovakvu cifru, ali ostaje pitanje da li se organizatorima to isplati. Nije teško zaključiti da je odgovor na ovo pitanje negativan, ali Ari je potrebna festivalu da bi podigla njegovu reputaciju, pošto je ona daleko, daleko najveće ime koje nastupa ove godine.

Nažalost, ovo znači da su šanse da Ari nastupi na nekom od naših festivala ove ili narednih godina izuzetno male, jer se stvari očigledno vrte isključivo oko novca, a ne ugleda festivala ili drugih stvari. Famoza će narednih dana raditi intervju sa ljudima iz organizacije EXIT festivala, kao najznačajnijeg muzičkog festivala u jugoistočnoj Evropi, pa ćemo se malo dotaći i te teme.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande odustala od ljubavi: Verovatno ću zauvek biti singl, ne raskidam samo sa Arianatorima!

3 thoughts on “Novac koji je Ariana uzela za nastupe na Coachelli gasi nadu da će pevati na našim festivalima

  1. Famozo molim vas,na njenom nastupu platite 4 miliona,zaradite 5 miliona😅😅😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.