Nova saradnja: 2 Chainz uskoro predstavlja spot za pesmu sa Arianom Grande, „Rule The World“!

Iako se najpre činilo da su 2 Chainz i Ariana Grande u svađi, oni su te tračeve prekinuli objavivši remiks Arine pesme „7 Rings“ koji je prošao odlično, a njihova saradnja se očigledno ne završava na remiksu, već je 2 Chainz odlučio da jednu pesmu sa svog novog albuma podeli sa Arianom, pod imenom „Rule The World“!

2 Chainz je svoj novi album „Rap Or Go To The League“ objavio 1. marta, a na njemu se našla saradnja sa Ari „Rule The World“ koja će uskoro dobiti i svoj spot! 2 Chainz je na društvenim mrežama objavio kratak isečak iz spota koji podseća na žurke sedamdesetih godina, a u delu pesme koji je objavio čujemo njegovo repovanje ali i Arianin prepoznatljiv glas u pozadini!

U opisu nije naglašeno kada će spot tačno izaći, ali pretpostavljamo da „uskoro“ znači da ćemo moći da ga vidimo za par dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Prvi singl sa novog albuma? Otkriven naziv nove pesme Ariane Grande!

One thought on “Nova saradnja: 2 Chainz uskoro predstavlja spot za pesmu sa Arianom Grande, „Rule The World“!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.