Nova muzika u septembru: BTS sprema album „Love Yourself: Her“!

Megazvezde k-popa BTS početkom meseca najavile su serijom fotografija potpuno novi projekat pod nazivom „Love Yourself“ a sada otkrivaju kada možemo da očekujemo i prve pesme iz njihove nove ere!

„Love Yourself: Her“ samo je prvo izdanje koje pripada ovoj temi i 18. septembra se očekuje njegov izlazak, a to će biti njihova prva muzika od februara kada su izbacili „You Will Never Walk Alone“ koji je pripadao uspešnom „Wings“ periodu. I tokom 2018. godine momci nastaviće da rade na istoj temi ali u novom izdanju.

Kako mediji iz Koreje prenose, album će imati čak četiri različite verzije, uključujući skrivenu pesmu na kojoj je lider benda Rap Monster radio sam. Još uvek nisu otkriveni sami detalji o albumu, ali po fotografijama i videima je jasno da je tema vezana za ljubav prema sebi, poštovanje i stara kajanja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ohrabrena vašim komentarima: Sanja svira na violini veliki hit BTS-a!

3 thoughts on “Nova muzika u septembru: BTS sprema album „Love Yourself: Her“!

  1. Famoza, da li znate hoce li biti prenosa MTV VMA dodele nagrada kod nas na MTV? Ako ne, gde mozemo da gledamo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.