Nova ljubav? Tini Stoessel objavila tajanstvene tragove na Instagram Storyju!

221


Kada je Tini Stoessel raskinula sa Pepeom Barossom počele su da kruže razne glasine o mogućim razlozima za ovakvu odluku, od kojih se čak pričalo da je pevačica našla novog momka, ali daljina je ta koja je uticala da par donese ovakvu odluku. Međutim, Martina je sinoć objavila jedan Instagram Story koji je pokrenuo mnoge teorije i glasine da je neko novi osvojio srce mlade Argentinke!

Tini je na svojoj Instagram priči objavila sliku potpuno crne pozadine na sred koje stoje četiri tačke i jedno veliko srce. Kako neki mediji pretpostavljaju u pitanju je nova romansa, pa je onda Martina ovo postavila kako bi dala mali nagoveštaj svojim Tinistima da postoji neko u njenom životu. Ipak, pošto su na slici četiri tačke, to možda znači da je ovo posvećeno njenom nekadašnjem dečku Pepu sa kojim je u dobrim odnosima, ali i kontaktima preko društvenih mreža.

Osim toga Martina nastavlja da promoviše Pantene koji je sinoć održao važno okupljanje, pod nazivom „Mala Peluqueria“, u Argentini za sve njihove članove. Tini i ostali članovi su se družili, razgovarali i slikali se, a izgleda da ovo nije jedina promocija za Pantene koju je Tini uradila, jer je iz nekog razloga danas otputovala u Kankun, Meksiko.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

221

4 thoughts on “Nova ljubav? Tini Stoessel objavila tajanstvene tragove na Instagram Storyju!

  1. Mislim da se ona i Pepe još uvek vole, štaviše sigurna sam u to. Kad je Tini raskinula sa Peterom želela sam da što pre nadje nekog drugog. A sad kad je raskinula sa Pepeom još uvek nisam to prihvatila (niti sam obrisala 10000 njihovih slika i videa iz telefona 😂) jer pored toga što sam preveliki Tinista, takodje sam Pepini fan i da Tini nadje nekog novog i Pepe neku novu, njih dvoje imaju posebno mesto ne samo u mom već u srcu miliona Tinista i moja nada da će se pomiriti je sve veća i veća.

  2. Ja razmišljam da možda želi reći da će pjesma Love is Love uskoro izaći. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.