Nova ljubav: Liam Payne u vezi sa Patkicom?

Nakon razlaza sa Cheryl, Liam Payne već je imao nekoliko kratkih veza, uključujući onu sa manekenkom Naomi Campbell koja je od njega starija za 24 godine. Ipak, britanski mediji navode da je on sad sa devojkom svojih godina, manekenkom Duckie (Patkica) Thot (23) sa kojom je viđen i pred kamerama.

Njih dvoje zajedno su došli na zabavu koju je organizovao čuveni časopis Vogue, ali to nije razlog zbog čega svi smatraju da su oni par. Mnogo više komentara izazvala je slika koju je Duckie objavila na svom Instagramu, a gde vidimo Liamovu ruku (koja je tetovirana, pa se lako prepozna!) na njenoj.

View this post on Instagram

my first Coachella 🌵

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Doduše, Liam Payne se puno druži sa supermodelima, pa je nedavno nakon večere u Nemačkoj odmah bio povezivan sa Stellom Maxwell, koja je prethodnih godina uglavnom bila u vezi sa devojkama, što je uključivalo i Miley Cyrus.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Liam Payne ozdravio, ne može više da izdrži stalne nastupe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.