Nova fotografija Marcusa i Martinusa raduje i zbunjuje fandom!

Marcus i Martinus najavili su da 2022. sigurno idu na turneju, a s obzirom da sve zvezde zakazuju i već održavaju koncerte, tu sigurno neće biti promena! Ipak, u ovom momentu ne znamo baš ništa o njihovim konkretnim planovima, ali tim momaka nešto najavljuje!

Naime, dok momci ćute na svom zvaničnom profilu, na stranici marcusmartinus_team koji vodi njihov menadžment, osvanula je veoma interesantna objava! Na slici možemo videti jedna od koncerata momaka, a sve prati komentar u kome se između ostalog kaže, “Budite spremni, novo poglavlje kreće 1.1.2022. Mi želimo da vi budete deo toga. Važni ste nam.”

Šta sve ovo znači, teško je reći, ali ne očekujemo baš da momci 1. januara objave datume svoje turneje. Umesto toga, čini nam se da je ovo zapravo najava da od 2022. simbolično počinje novo poglavlje za momke! Da li će to novo poglavlje uključivati nas, teško je reći, iako je očigledno da momci imaju veliku naklonost prema čitavom regionu, a naročito Srbiji.

No, zašto da nagađamo šta će biti, kad to možda možemo da saznamo i direktno od njih, možda i uživo? Čini nam se da će Famoza imati jednu jako zanimljivu objavu za MMere već narednih dana!

Pročitajte još  Pričali smo sa organizatorom o povratku Marcusa i Martinusa i iznenadili smo ga!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Nova fotografija Marcusa i Martinusa raduje i zbunjuje fandom!

  1. Dobro sta je s vama sta stalno sa Srbijom tom joj obeca li su Srbiji vole Srbiju bla bla bla daj prestanite vise s tim prestanite se hvalt idete mi na živce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.