Normani potvrđuje pisanja tabloida: Želim solo karijeru!

Normani-Kordei043-GT

Pojedini mediji ovih dana su pisali o tome kako Normani Kordei želi da napusti Fifth Harmony a mlada pevačica potvrdila je da sebe definitivno zamišlja kao solistu!

Normani-Kordei066-GT

Govoreći na tu temu za časopis Cliche, ona je poručila: Da, definitivno želim solo karijeru. U početku, sve smo želele solo karijere. Ja sam osoba za sebe, što znači da imam drugačije vizije i ciljeve. Imamo još puno toga da uradimo kao grupa pre nego što se to desi”. Normani ističe da Fifth Harmony tek treba da pokaže šta stvarno može. “Iako mi se sviđa ovo što smo radile do sad, rekla bih da najbolje tek dolazi. Puno mi treba da bi mi neka pesma priraste za srce. Ima nekoliko pesama na novom albumu koje su mi omiljene ali jedna mi se posebno dopada. Ne mogu previše da pričam o njoj ali kad je izbacimo, znaćete. Jedva čekam da je čujete!”

Normani-Kordei078-GT

Ako želite, čitav broj magazina i intervju sa Normani besplatno možete pročitati ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Cliche

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lukin blog: Fifth Harmony (album) vs. Camila (album) - koji album je uspešniji?

One thought on “Normani potvrđuje pisanja tabloida: Želim solo karijeru!

  1. Ona i Dinah treba da imaju solo karijeru imaju predivne glasove a ne mogu da se pokazu u 5H. Samo Camila se istice ko da je glavna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.