Normani o sukobu sa Camilom: Nemate pojma šta se dešava!

13597721_1720270388225588_160152172_n

Već odavno se priča kako u Fifth Harmonyju nešto nije u redu a situaciju je samo podgrejala Normani Kordei koja je za sve svoje drugarice iz grupe imala mnogo reči osim o Camili Cabello. Zbog svega što se dešava, Normani je ipak vrlo ljuta!

Ona se zato javnosti obratila preko Twittera gde je poručila, “Šteta je što nakon četiri godine zajedno u grupi i dalje moram da odgovaram na ovakve gluposti ko smišlja neko ko pojma nema šta se dešava. Ja sam skroz posvećena uspehu Fifth Harmonyja a opet sam na meti. Nije to u redu. Ja volim sve članice benda i nije važno da li u to verujete ili ne” priča ona. National Anthem

“Povređujete nas ružnim pričama jer smo i mi obično ljudi. Vaše mišljenje o meni ne predstavlja ono što sam ja zaista ali ne možete me uništiti. Naučite da nagađanje i osuđivanje jeste pogrešno”, dodaje ona. Camila se povodom svega uopšte nije oglasila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Fifth Harmony

Danas 6. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Honeymoon” CD Lane Del Rey. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Lanu između 12 i 20h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Lana Del Rey CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.