Normani: Dosta mi je više priče o Camili Cabello!

Normani više ne želi da govori o Camili Cabello! Pevačica je uradila intervju za uticajni magazin Fader, ali je tokom razgovora nastala prilično neprijatna situacija jer je ona objasnila da više ne želi da priča o Camili Cabello, a posebno o bolnoj temi kao što je bio raspad grupe Fifth Harmony.

Nakon što je Camila Cabello poručila da više neće pričati o svojim bivšim prijateljicama, slična poruka dolazi od Normani. Kad je ona u toku intervjua za magazin upitana da li je znala da će Camila otići iz grupe ili ne, pevačica je je zamolila da ostane bez odgovora na ovo pitanje. Umesto toga, ona je ponudila da objasni kakav je njihov trenutni odnos. “Sad smo u dobrim odnosima”, pojašnjava ona. “Naravno, obavili smo razgovore. Pričala sam sa njom na Billboard Music Awardsu, a videla sam je opet na VMA. Nema tu uopšte zle krvi.” Reklo bi se da njih dve posle svega definitivno nisu više drugarice, ali da ipak postoji međusobno poštovanje i dogovor da ne pričaju loše jedna od drugoj!

Iako su Normani i ostale članice grupe napadale Camilu što je otišla, ona sad priznaje da je i nju Fifth Harmony gušio. “Ja ne osećam da je dok sam bila u grupi iko video pravu verziju mene. Meni to nije bilo dozvoljeno. Nisam mogla da idem u pravcu u kom sam želela, a zbog toga što je grupa bila nešto drugo. Ja sam samo tražila priliku da budem ono što jesam”, kaže ona. “Samo dajte da šansu da se pokažem u najboljem svetlu. Ne želim da budem bolja verzija nečeg što već postoji, to nije realistično. Ja mogu samo da ponudim da budem najbolja verzija sebe.” Normani inače još uvek sprema svoj prvi solo album, a u septembru je otkrila da je spremila oko polovine pesama, kao i da je sigurna da će se on pojaviti tokom 2020. godine.

Pročitajte još  Odaberite svoj poklon: Počinje Famoza giveaway!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.