Normani: Camila me je jako povredila svojim rasizmom

Camila Cabello i Normani Kordei nekad su delile svakodnevicu, i dobro i loše, i uspone i padove, jer to je ono što članice istog benda rade. One su možda još u Fifth Harmonyju, doduše, imale diskutabilan odnos, jer se Camila odvojivši od njih često oglašavala u medijima da nije bila srećna u bendu, i nažalost, rasprave preko medija ni danas nisu gotove, pa sad i Normani ima šta da kaže o Camili u intervjuu za Rolling Stone.

Iako je Camila svima poznata kao dobra devojka koja ne privlači pažnju lošim odlukama i porocima, prirodno je da niko na svetu nije savršen, tako da je i ona često činila stvari za koje može naići na kritike – to su uglavnom bile optužbe da se ponašala rasistički kad je bila mlađa. Normani je to takođe jako pogađalo. “Ova tema je za mene jako neprijatna i nisam želela da bude deo mog dijaloga, ali ja sam crnkinja koja se susrela sa ovim kao i mnoge druge crnkinje. Kao i ostali, i ja dobijam besmislene napade svakodnevno. To je za nas svakodnevica. Mnogo hejta sam dobila samo na osnovu boje kože. Ne bi bilo fer kad bih rekla da me ova situacija nije povredila” napisala je Normani, jednim delom misleći i na spekulacije da je Camila rasista.

“Razočaravajuće je da mi je takav udarac došao od nekog ko bi trebalo za mene da bude bezbedan, s kim bi trebalo da budem kao sestra, jer znam da bi u drugoj situaciji ja postupila kao sestra i zaštitila ih sve. Trebalo joj je nekoliko dana da procesuira da treba da se izvini za stare tvitove koji su vremenom isplivali ponovo. I da joj je bila namera da povredi i da nije, ovo je učinilo da se osećam kao neko manje bitan samo zbog toga kakva sam” ispričala je Normani. Camila se, kao što vidite u tvitu iznad, još davno za sve izvinila.

Pročitajte još  Camila Cabello i Shawn Mendes uhvaćeni na sastanku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Normani

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Normani: Camila me je jako povredila svojim rasizmom

  1. Kako privući pažnju, kako su je samo hejtovale tokom raznih intervjua od početka od kada je Demi u x faktoru rekla da samo jedna blista a to je Camila Cabello.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.