NME Awards: Nezapamćena tuča i bizarno izdanje Taylor Swift

Prošle noći održane su nove dodele NME nagrada, koje će se dugo pamtiti i to ne samo po iznenađujućem dolasku Taylor Swift već i zbog nezabeležene tuče koja je usledila! Naime, jedan od izvođača je tokom nastupa sišao u publiku i krenuo da se bije sa delom publike koja mu nije pružala podršku!

Pođimo ipak redom. Sve je počelo prilično mirno, ali su mnogi ostali kad su videli da je došla Taylor i to u krajnje bizarnom izdanju koje je teško opisati, pa je najbolje da pogledate sliku. Još bizarnije je što je Taylor Swift uopšte došla na ceremoniju koju velike pop zvezde skoro uvek izbegavaju, ali možda ju je privuklo to što je dobila nagrada za najboljeg solo izvođača na svetu. Tay je čak izašla i na scenu, a tamo je rekla, “Ovo mi je prvi put da sam došla i osećam kako su svi nekako stidljivi i rezervisani. Da li je vama imalo zabavno večeras? Hoćete li se opustiti. O čekajte, ne. Ovo je najluđa dodela nagrada na kojoj sam bila!”

I Taylor je bila u pravu! Naime, kako piše Daily Mail, nešto kasnije na scenu je izašao reper Slowthai koji je dobio nagradu za heroja godine jer širi neopisivu mržnju prema sadašnjem premijeru Britanije Borisu Johnsonu, a jednom je čak u toku svog nastupa izvadio i model njegove odsečene glave, što je izazvalo burne reakcije. Da je reč o momku koji ne ume da vlada sobom, pokazao je momenat kad je on gađao publiku mikrofonom, a kad mu je uzvraćeno, on je sišao dole i pokušao da se pobije! On je prethodno bio veoma neprijatan prema voditeljki Katherine Ryan koja ga je ismejala, a publika je stala na njenu stranu. Posle svega se pitamo hoće li Tay imati želju da i narednih godina ponovo ovo iskustvo ili će se držati proverenih manifestacija?

Pročitajte još  Da li Ariana Grande poručuje da je snimila duet sa Taylor Swift?!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “NME Awards: Nezapamćena tuča i bizarno izdanje Taylor Swift

    1. Nije famoza mislila na outfit, već na statuu koju taylor drži u ruci,pokazuje srednji prst, što je stvarno degutantno. :S

      1. Ne, nisu mislili na nagradu, da su to mislili tako bi i napisali. Napisali su da je dosla u bizarnom izdanju. Ona je kuci OTISLA sa nagradom. Mislili su na outfit, koji je zapravo daleko od bizarnog.

      1. Napisali su da je dosla u bizarnom izdanju. Ona je kuci OTISLA sa tom nagradom. Mislili su na outfit, koji je zapravo daleko od bizarnog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.