Njoj smešno: Mačak Perrie Edwards joj povredio dečka! (video)

Alex-Oxlade Chamberlain za vikend je imao priliku da upozna Jacka, 14-godišnjeg mačka Perrie Edwards. Iako se fudbaler trudio da ostavi dobar utisak, mrzovoljna živuljka nije bila raspoložena za nova prijateljstva, pa je on dobio i batine, što je pevačici bilo beskrajno zabavno!

“Moj mačak iz detinjstva se uselio kod nas”, objavila je ona na svom Instagram storyju. “Vreme je da se njih dvoje zbliže”. Ipak, nije sve išlo kako treba! Dok je Alex ulagao napore da stekne novog prijatelja, ali je od njega dobio ogrebotinu na ruci! Nakon što je sportista bezuspešno pokušao da ga uzme u ruke, mačor je zbrisao i više nije hteo ni kod gazdarice!

Alex je na kraju ipak uspeo da ga prihvati, ali se ni to nije dobro završilo, jer ga je životinja ovog puta ujela! “E, neću te ja hraniti drugar, uživaj sad jer te ja neću hraniti”, rekao je on kroz smeh.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fandom zbunjen: Perrie Edwards objavila sliku Little Mix ali isekla Jesy sa nje!

2 thoughts on “Njoj smešno: Mačak Perrie Edwards joj povredio dečka! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.