Njoj smešno: Mačak Perrie Edwards joj povredio dečka! (video)

Alex-Oxlade Chamberlain za vikend je imao priliku da upozna Jacka, 14-godišnjeg mačka Perrie Edwards. Iako se fudbaler trudio da ostavi dobar utisak, mrzovoljna živuljka nije bila raspoložena za nova prijateljstva, pa je on dobio i batine, što je pevačici bilo beskrajno zabavno!

“Moj mačak iz detinjstva se uselio kod nas”, objavila je ona na svom Instagram storyju. “Vreme je da se njih dvoje zbliže”. Ipak, nije sve išlo kako treba! Dok je Alex ulagao napore da stekne novog prijatelja, ali je od njega dobio ogrebotinu na ruci! Nakon što je sportista bezuspešno pokušao da ga uzme u ruke, mačor je zbrisao i više nije hteo ni kod gazdarice!

Alex je na kraju ipak uspeo da ga prihvati, ali se ni to nije dobro završilo, jer ga je životinja ovog puta ujela! “E, neću te ja hraniti drugar, uživaj sad jer te ja neću hraniti”, rekao je on kroz smeh.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Perrie Edwards u društvu nepoznatog muškarca: "On me čini tako srećnom!" (FOTO!)

2 thoughts on “Njoj smešno: Mačak Perrie Edwards joj povredio dečka! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.