Njihova nova era: BTS najavljuju novu muziku porukom „Love Yourself“!

Jedan od trenutno najpopularnijih bendova BTS predstavio je čitavu seriju fotografija koje ilustruju ideju „Love Yourself“ tj. „voli sebe“. Ova serija prethodi njihovoj novoj muzici koja se očekuje tokom septembra kada kreće promocija novog albuma koja će trajati i tokom naredne godine!

Još od početka njihove karijere, bend je voleo da predstavlja ideje kroz ovakve serije kao najave za album, poput prethodnog albuma „Wings“. Lider benda Rap Monster je tokom govora na Billboard Music Awards zagolicao maštu fanova rečenicom „molim vas, ne zaboravite šta poručujemo: volim sebe, volite sebe!“

Na prvom posteru vidimo najmlađeg člana Jungkooka u kolicima u nežnim nijansama oko njega koje upotpunjuje mali buket cveća i poruka na korejskom jeziku koja glasi: „Dan kada želiš da trčiš do mesta kuda se tvoje srce uputilo“. Izdavačka kuća benda najavljuje sasvim inovativni projekat a nadamo se da ćemo uskoro saznati više detalja!

#BTS #방탄소년단 #LOVE_YOURSELF Poster #JUNGKOOK

Објава коју дели BTS official (@bts.bighitofficial) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  BTS bolji od Sel, Ari, Demi: Spot za "DNA" je 11. najbrže pregledani video svih vremena!

2 thoughts on “Njihova nova era: BTS najavljuju novu muziku porukom „Love Yourself“!

  1. Ja sam videla da trenduje na tviteru i pomislila sam da nije mozda u vezi Edove pesme Love urself ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.