“Njen život je ispunjen”: Ćerka Kim Kardashian upoznala svog idola!

Svi imamo idole ili barem osobe koje nas inspirišu, bile to poznate ličnosti ili osobe iz naše okoline, a ništa manje nije ni sa zvezdama i njihovom decom koja takođe imaju želju da upoznaju osobe koje im znače na taj način, što je sada bio slučaj sa najstarijom ćerkom Kim Kardashian, North West koja je upoznala svog idola!

North West je ovih dana imala priliku da razgovara sa svojim idolom, odnosno petnaestogodišnjom JoJo Siwom preko mreže FaceTime, a Kim je toliko bila iznenađena i oduševljena veselom reakcijom svoje ćerke da je to morala da podeli sa ostatkom sveta na Twitteru.

“North je upravo razgovarala sa JoJo Siwom preko Face Timea, njen život je ispunjen,” napisala je Kim u tvitu. “To je bila najslađa stvar koju sam videla, North je bila tako uzbuđena! Pogotovo kada je videla njenog psa Bowbowa,” dodala je Kim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian West

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza otkriva: Zbog čega Kendall Jenner izbegava društvene mreže!

One thought on ““Njen život je ispunjen”: Ćerka Kim Kardashian upoznala svog idola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.