Njen dizajn: Selena Gomez predstavila svoju kolekciju torbica za Coach!

Selena Gomez već dosta dugo sarađuje sa kompanijom Coach ali njena uloga nije samo da bude lepo lice koje će promovisati njihove proizvode. Sel je tako predstavila svoju kolekciju torbica koje je zaista ona dizajnirala!

Čitava linija sastoji se od 11 torbica a zajedničko za sve je da sadrže frazu koja Sel jako voli “Love Yourself First” (Prvo volite sebe) kao i njene druge inspirativne poruke, ispisane njenim rukopisom. Sve torbice dolaze u tri boje koje su nazvane po njoj – Selena crna trešnja, Selena bela i Selena crvena.

Čitava linija biće dostupna od 1. septembra a osim torbica sadrži i još par drangulija poput privezaka i narukvica. Nažalost, ovo nisu stvari koje većina Selenatorki može da priušti sebi. Najjeftiniji su upravo privesci koji koštaju 50 dolara dok su same torbice daleko skuplje pa dosežu i do 400 dolara.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Coach

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena o raskidu sa Jusom: Slomio mi je srce, naravno da sam bila besna!

5 thoughts on “Njen dizajn: Selena Gomez predstavila svoju kolekciju torbica za Coach!

  1. А наравно као највећи баксуз промоција је 13.-ог септембра на мој рођендан, стварно штета што не живим у Њујорку???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.