Njegove reči slamaju srce: Čovek iz Teksasa na samrti traži da ga Ariana Grande poseti

Ariana Grande kao i mnoge megazvezde mogu da ulepšaju život nesrećnim ljudima koji boluju od teških bolesti, pa je i Taylor Swift poznata kao neko ko je donirao mnogo novca za bolesne fanove, a mnoge je i posetila uživo. Ariana je sada dobila iskrenu molbu od bolesnog fana kojem nije ostalo još mnogo vremena života.

Naime, 22-godišnji Jeremy De La Cruz iz Teksasa boluje od leukemije od 2016. godine, ali bolest je sada toliko uznapredovala da je i on svestan da je kraj. Kupio je i karte za njen koncert, ali sada je tako nemoćan da nije izvodljivo da ode na koncert, čak nije u stanju ni da priča pa mu je porodica pomogla da svoje reči predstavi na papiru – njegova poslednja želja je da ga poseti Ariana Grande, pa je svoju želju predstavio videom koji vidite ispod.

„Zamišljam da ću uskoro videti da je Bog žena ali se nadam da će moja poruka bar malo da ti dotakne srce i da ćeš mi se javiti. Žao mi je ako zvučim kao da puno tražim, ali samo želim da čujem tvoj glas poslednji put. Znam da je i tebi bilo teško dugo, ali kako kaže lepa pevačica, sve će biti u redu jer svetlo dolazi“ napisao je Jeremy, naravno aludirajući na Arianine pesme sve vreme, stvorivši od njih svoju priču. Nadamo se da će Ari videti ovaj video na vreme.

Pročitajte još  Jelenin sjajan test ličnosti: Da li najviše ličite na Tini, Ari, Sel, Demi ili Таy?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Njegove reči slamaju srce: Čovek iz Teksasa na samrti traži da ga Ariana Grande poseti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.