Ništa od šeme: Nicku Jonasu je Kendall Jenner “pomalo dosadna”!

Nick

Nakon par zajedničkih izlazaka – on je jednostavno prestao da je zove!

Nedavno je procurila priča kako su Gigi Hadid i Joe Jonas pokušali da spoje njegovog brata Nicka (22) sa zvezdom serije “U korak s Kadrašijanovima” – Kendall Jenner (19). Ali, dok je Joe u Gigi našao srodnu dušu, hemija između Nicka i Kendall kao da uopšte nije proradila.

“Njih dvoje bili su na dejtu u Vegasu, a potom su izašli još par puta,” izjavio je jedan dobro obavešten izvor za magazin New York Daily News, a na pitanje o romansi između Nicka i Kendall. “Njoj je on sladak, ali Nick smatra da je Kendall pomalo dosadna i da uopšte nije njegov tip.”

Nick Jonas 2014 - CMS Source

Navodno, Nick i Kendall su posledji put bili viđeni zajedno u izlasku pre otprilike dve nedelje. Takođe, pojedini mediji tvrde da je on jednostavno prestao da je zove nakon nekoliko dejtova.

“On prosto ne želi da ima ništa s njom, ali Kendall je definitivno zagrejana za njega,” tvrdi insajder. “Ona se nada da će je on ponovo pozvati na dejt, ali od toga neće biti ništa.”

Inače, i sam Nick je nedavno odbacio navode o svojoj romansi s Kendall, i naglasio koliko mu prija što je singl.

“Kendall je sjajna i, naravno, budući da je dobra prijateljica s Gigi i Joeom, bili smo nekoliko puta u istom društvu i u zajedničkom izlasku,” izjavljuje Nick za E! News. “Ali ne žurim se nigde, jer sam rešio da ovo bude faza mog života u kojoj ću biti singl. Zato se ovih dana najviše koncentrišem na posao i trudim se da vredno radim.”

Pročitajte još  Da li je zato bila gruba prema Harryju? Gigi Hadid u vezi sa Zaynom Malikom!

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.