Niko neće da kupi Seleninu kuću, ona joj sad drastično snizila cenu!

Pre skoro pola godine pisali smo o tome kako je Selena Gomez stavila na prodaju svoju kuću u Fort Vortu u Teksasu ali i pored činjenice da je reč o zaista prelepom mestu za život koji bi trebalo da privuče dodatnu pažnju s obzirom na Selin status megazvezde, dešava se suprotno!

“Selena je imala i druge kuće ali ovo mesto je njena prva kuća iz snova”, priča Selina drugarica Ashley Cook. “Selena je toliko zauzeta da ovde dolazi samo kad je na odmoru. Zbog posla stalno putuje ali mnogo je volela da ovde provodi društvo sa porodicom”. Dakle, Sel je zaključila da nema potrebe imati kuću u kojoj jednostavno ne živi duže od par dana godišnje.

Sama kuća inače ima dve ogromna velika apartmana, sobu za zabavu i veliku kuhinju a napolju su teniski teren, golf teren, bazen sa slanom vodom i letnja kuhinja! Ipak, kako niko nije želeo da plati 3,5 miliona dolara za nju, cena je sad oborena za čak 500.000 dolara pa iznosi ravno 3 miliona dolara! Da li biste živeli ovde?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji tvrde da znaju gde je puklo između Selene i Demi

12 thoughts on “Niko neće da kupi Seleninu kuću, ona joj sad drastično snizila cenu!

  1. Kuća je prelepa!
    Ali ne zanm bi li htjela živjeti u tako velikoj kući, tako veliko me plaši

  2. Prelepaaaaa!!! Ima i svoj teren za košarku (najviše od svega bih ga želela)! ???????????

  3. Kuća je divna i velika i prostrana! ❤ šteta je što niko ne želi da je kupi, ja bih je kupila da mogu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.