„Nikad u životu nisam probala ovoliko odeće“: Pogledajte kako izgleda garderober spota „Look What You Made Me Do“!

„Look What You Made Me Do“ je toliko kompleksan spot da Tay nikako nije mogla ukratko da pripremi jedan video sa svim momentima sa snimanja – sada nas očekuje jedan od najzanimljivijih videa do sad jer možemo bolje da pogledamo fantastičnu garderobu koju je Taylor u spotu nosila!

„Dobrodošli u garderober“ poručuje nam Tay i kamera prikazuje brdo savršenih cipela i ubrzo nam predstavlja svoje jedinstvene kostime sa ranijih turneja i drugih momenata jer, kako i sama kaže, ovaj spot je bio naročito poseban jer je Tay u jednom kadru oko sebe imala nekoliko starijih verzija sebe! Ako ste Swiftie verovatno ste prepoznali skoro sva izdanja, a posebno je zanimljivo videti ih sve na okupu.

„Ovde je počela apokalipsa i u životu nisam morala ovoliko outfita da isprobam“ našalila se ona, i u potpunosti joj verujemo jer spot prikazuje neverovatan broj kreacija, pa i onih novih koje su dizajnirane specijalno za ovaj video. Na samom kraju priznaje da je uzbuđena zbog svega ovoga ali da ipak jedva čeka da se vrati kući i jede kinesku hranu sa svojim mačkama – verujemo da i sada uživa u plodovima svog rada na ovom singlu! Koje izdanje od ovih se vama najviše dopada?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Taylor Swift izabrana za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, Shawn Mendes joj napisao odu!

2 thoughts on “„Nikad u životu nisam probala ovoliko odeće“: Pogledajte kako izgleda garderober spota „Look What You Made Me Do“!

  1. Wow to je baš mnogo odeće. Ja sam čula da su u njenom spotu dvije narukvice koštale 20M što je baš puno!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.