Nije više mogao da ćuti: Telohranitelj Kylie Jenner progovorio o glasinama da je on otac Stormi!

Iako je telohranitelj Kylie Jenner već neko vreme ćutao dok su tračevi o njemu kružili, i sam je shvatio da je najpametnije da ih demantuje!

Naime, telohranitelj i model Tim Chung već dugo je na meti tabloida jer se piše da je dete Kylie Jenner, Stormi Webster zapravo njegovo a ne Travisovo, a po društvenim mrežama su svi pokušavali da potkrepe ovu priču fotografijama na kojima upoređuju bebu sa Timom i vide neverovatnu sličnost. Iako je mogao ovo da demantuje odmah, Tim se „zakopao“ još više kada je za TMZ izjavio zbunjen da „ne sme da odgovori na to pitanje“, ali sada je odlučio da stavi tačku na sve ovo.

„Ja sam osoba koja čuva svoj privatni život i obično ne odgovaram na tračeve koji su mi čak i smešni. Uz moje puno poštovanje prema Kylie i Travisu i njihovom detetu, želim da stavim tačku na priče i kažem da je moj odnos sa Kylie i njenom porodicom isključivo poslovan. Ovde nema nikakve druge priče i zamolio bih medije da me ne uzimaju u usta kada pričaju ovakve stvari o ovoj porodici“ ukratko je napisao Tim.

My first and last comment.

Објава коју дели TIM CHUNG (@timmm.c) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tim Chung

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Možda je već i trudna: Kylie Jenner pritiska Travisa da dobiju drugo dete!

4 thoughts on “Nije više mogao da ćuti: Telohranitelj Kylie Jenner progovorio o glasinama da je on otac Stormi!

  1. Napokon se oglasio. Mislim ima sličnosti samo u očima i oni već počnu nešto brbljati. Samo za novac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.