On nije tako skroman: The Weeknd kupio kuću blizu Sel, vredi sedam puta više od njene!

Dok je Selena Gomez nedavno potrošila oko 2,5 miliona dolara za kuću u Holivudu koja i nema mnogo luksuza osim bazena u dvorištu, njen dečko The Weeknd izdvojio je čak 18 miliona i doselio joj se u komšiluk.

Doduše, komšiluk podrazumeva 30 minuta vožnje ali to nije distanca koja ne bi mogla da se prelazi svakog dana! Ogromna kuća nalazi se u Hiden Hilsu, ima devet spavaćih soba i 11 kupatila (Selenima ima tri spavaće sobe i dva kupatila!) plus još mnogo toga o čemu obični smrtnici mogu samo da sanjaju!

Pomenimo tu vinski podrum, kućni bioskop, posebnu prostoriju za slušanje muzike kao i teretanu! Naravno, veliko dvorište, sportski tereni i bazen (sa slanom vodom!) su nešto što se podrazumeva. Uostalom, pogledajte slike!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  The Weeknd - In The Night

9 thoughts on “On nije tako skroman: The Weeknd kupio kuću blizu Sel, vredi sedam puta više od njene!

  1. Famozo, da li možete da pišete o tome kako je Ari za manje od jedan dan dobila milion pratilacana instagramu (zbog Mančesteta)?
    Sad smanjuje razliku sa Sel
    Ujutru je imala 106 miliona, a u 20:00 107 miliona pratilaca

    1. Možda ćemo pisati ali bez poređenja sa Sel – ovde nije bitno smanjivanje razlike nego podrška koju Ari dobija.

  2. Kuca je prelijepa, ali bi bilo bolje da je nasao neku manju (kao Sel) i da je doniro ostali novac onima kojima je to potrebno.

  3. Ok, počinjem da štedim… Ma koga ja zavaravam! Nema šanse! Ali nema šanse da živim bez te kuće… Jao brate što je nisam poznata i bogata!!! O: D:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.