Nije se šalila: Ari Grande za 1. aprila predstavila novi singl, ali i spot!

Ariana Grande prošle nedelje na brzinu je najavila svoj novi singl koji je uradila sa drugaricom Victoriom Monét, a na međunarodni dan šale ne samo da smo dobili pesmu, već su devojke nekako našle vremena da snime i spot, za koji se može reći da nikako nije snimljen uz mnogo novca.

“Zašto bi sve bilo šala kad je puno stvari koje treba slaviti i biti zahvalan što postoje”, pisala je Ari na svom Twitteru. “Ozbiljno! Mi to mislimo. Danas dobijate pesmu. Tačka. Volim vas”.

Sam video je krajnje niskobudžetan, a dodatni vizuelni filteri čine da on izgleda i jeftiniji nego što jeste, uz tonu mimova koji jurcaju ekranom. Ari očigledno i nije imala vremena za nešto više usled turneje na kojoj se nalazi, ali čini se da se odlično zabavljala. Važnije od toga, dopada li vam se pesma?

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Nije se šalila: Ari Grande za 1. aprila predstavila novi singl, ali i spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.