Nije se naljutio: Shawn Mendes primetio neprijatne komentare Jamesa Charlesa na svom Instagramu!

James Charles je gej beauty bloger poznat po tome što je postao prvi muški CoverGirl model, a ovih dana poznat je i po komentarima koje ostavlja na društvenim mrežama nekih zvezda!

Ovi komentari, ipak, nisu za pohvalu za svakoga, već se nekima uopšte ne dopadaju jer su vrlo vulgarni, a u sličnoj situaciji se našao i Shawn Mendes koji je u Instagram Liveu žonglirao sa lopticama, a Jamesov komentar je ubrzo iskočio: „Možeš li i mene tako da žongliraš?“ napisao je on, a Shawn je tad očigledno čitao komentare, pa se ubrzo isključio.

Jedan nalog je kasnije preneo i da je Shawn navodno izjavio: „Taj dečko stalno ostavlja čudna s*anja na mom Instagramu“, a to je pokrenulo Jamesa da se odmah izvini! „Moji komentari na sadržajima ovog momka uvek su bili šaljivi i vedri. Podržavao sam Shawna od Vinea, fan sam kao i svi vi, i nikad nisam hteo nikoga da povredim. Žao mi je ako se Shawn Mendes osećao kao da ga seksualno uznemiravam“ napisao je James, ubrzo objavivši i screenshot razgovora sa Shawnom, gde mu i sam Shawn piše kako je sve shvatio kao šalu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #54 - Glasajte za JEDNU pesmu svakog dana!

3 thoughts on “Nije se naljutio: Shawn Mendes primetio neprijatne komentare Jamesa Charlesa na svom Instagramu!

  1. Shawnu se ispraznio telefon ili nešto pa mu se zato završio lajv, znam to zato što lajv uvek kasni jedno 5 sekundi, znači da bismo mogli da vidimo njegovu reakciju na komentar tek 5 sekundi nakon što je postavljen ili možda više.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.