Nije reklama za šampon: Novi spot Tini u petak, pogledajte isečak!

Neverovatna Martina Stoessel nastavlja da radi nesmanjenom žestinom, a u petak će objaviti spot za pesmu ” Suéltate el pelo”, koji je prilično zbunio fandom, pa su mnogi pomislili da je u pitanju reklama za Pantene čije proizvode Tini promoviše već neko vreme!

Zabunu stvara reč “pelo” (kosa), dok je prevod naziva pesme “Let Your Hair Down”, što je zapravo sleng čije je značanje na našem jeziku, “Opusti se”. Tini je objavila kratak isečak iz pesme koji nam ipak dovoljno govori, a otkrila je i da će on izaći već u petak!

View this post on Instagram

SUÉLTATE EL PELO 26/07/19 🙆🏻‍♀️❤️💫

A post shared by TINI (@tinistoessel) on

Kao što možemo čuti u pitanju je još jedna pesma srednjeg ritma koja brzo ulazi u uši, dok Tini zanosno igra i bez problema drži korak sa profesionalnim plesačicama! Ovo je jedna od numera koje će se očigledno naći na njenom novom albumu koji ona upravo sprema!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Topsify music chart #63 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje volite!

4 thoughts on “Nije reklama za šampon: Novi spot Tini u petak, pogledajte isečak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.