Nije li ova šminka za Noć veštica jeziva?

ss

Noć veštica prilika je da se ljudi pojave na ulici u ludim kostimima ali čini nam se da bi njih više od bilo kakvih maski i monstruma izbezumila šminka koju je osmislila jutjuberka dope2111.

Ova devojka već ima tri miliona pretplatnika zahvaljujući svojim mejkap transformacijama kojima se pretvara u slavne ličnosti pa čak i likove iz crtanih filmova ali ovo što je sad smislila izaziva posebno oduševljenje!

Naime, ona je na svom licu iscrtala savršeno iscrtala sebi još jedan par očiju i usana, pa se čini kao da joj je lice duplirano! Čak i kad pažljivo gledate čitav postupak i dalje sve deluje nestvarno! “Ako gledate previše dugo, zaboleće vas mozak. Upozoreni ste”, priča jutjuberka kroz šalu. “Dupliranje svega na licu zahteva strpljenje ali svi će vas gledati za Noć veštica. Načinite sve maksimalno realističnim pomoću veštačkih trepavima, doddajte konture i senku”.

Da je ovo zaista izgled koji sluđuje ljude, možemo videti i na delu snimka koji počinje otprilike na 3:30 minuta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U pravo vreme: Spektakl "Noć veštica" je u našim bioskopima!

2 thoughts on “Nije li ova šminka za Noć veštica jeziva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.