“Nije joj pružao dovoljno”: Selena Gomez već duže vreme bila nesrećna u vezi sa The Weekndom!

Mediji danas nagađaju šta je razlog što su Selena Gomez i The Weeknd odlučili da se raziđu a iako se navodi kako su oboje došli do zaključka da njihova veza nema smisla, isto tako se ističe da je Sel ta koja je bila nezadovoljna stanjem stvari.

“U početku im je bilo OK što su često bili jako udaljeni jedno od drugog ali Seleni je trebalo više nego što je The Weeeknd mogao da joj pruži. Bilo joj je potrebno da bude uz nju. Nikad nisu imali velike svađe ali su se one dešavale sve češće”, piše E! Online i navodi da su tad oboje shvatili da nema nikakve šanse da nastave dalje.

“Zaključak su doneli zajedno ali Selena je ta koja je tražila raskid. Nije se osećala sigurnom kad je on bio daleko a njegova stalna putovanja su je premarala. Ipak, njih dvoje će ostati prijatelji i ponašaju se vrlo zrelo u vezi svega. Već mesecima im je bilo teško da održavaju vezu i iskreno su govorili o tome”, priča jedan izvor.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  To bi svi hteli da čuju: Jus i Sel snimili album od 16 pesama?!

3 thoughts on ““Nije joj pružao dovoljno”: Selena Gomez već duže vreme bila nesrećna u vezi sa The Weekndom!

  1. Nikad nisu ni bili zajedno..
    Je l' vama cudno to sto u veze ulazi ili prekida bas kad ima neke vazne dogadjaje, da se nalazi sa ljudima s kojima dugo nije (Justin) itd. Pogledajte datume pa onda datume izlaska njenih pjesama i slicno. Odlicna reklama za precjenjenu pjevacicu. LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.