Nije gubila nadu: Selena je uvek sanjala da će ponovo biti zajedno sa Biebsom!

Svašta se ovih dana priča o Justinu i Seleni ali trudimo se da prenosimo samo informacije koje dolaze iz pouzdanih izvora, s obzirom na osetljivost teme. Časopis People spada u te pouzdane izvore a nove vesti nam objašnjavaju zašto se Sel posle svega opet vraća njemu.

Kako ovaj medij prenosi, odgovor je baš onakav kakav očekujemo – u njenom srcu niko nikad nije mogao da se uporedi sa Biebsom, čak ni The Weeknd. “Justin je bio njena prva ljubav i jednostavno ima posebno mesto u svom srcu za njega. Uvek se nadala da će se jednog dana okolnosti promeniti i da će biti pravo vreme za njih. Čak i kad je on bio u problemu, ona je uvek videla samo dobro u njemu”, navodi se u članku.

Sem toga, People poručuje da ne treba da imamo dilemu – ni Selena ni Justin ne žele samo prijateljstvo već da ostare jedno uz drugo. “Ona se nadala da će ponovo biti zajedno i ranije ali bi se uvek razočarala kako bi stvari ispale. Sad su jako srećni a i Justin shvata da nijedna druga devojka nije kao Selena. Sad je sazreo i zna da ona zaslužuje najbolje.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da se zna ko su megazvezde: Ari, Sel, Jus i Demi u top pet zvezda na društvenim mrežama ove nedelje!

2 thoughts on “Nije gubila nadu: Selena je uvek sanjala da će ponovo biti zajedno sa Biebsom!

  1. Famozo, jesu li oni opet zajednu? * Ako jesu to ne znam jer sam ovih dana jako zauzeta.*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.