Nicki Minaj nastavlja da napada Leigh-Anne Pinnock: Sad ti više ne valjam?

Nicki Minaj nije direktno spomenuta u sukobu Jesy Nelson i Little Mix, ali zato već danima ima šta da kaže na tu temu! Ona se ipak najviše ustremila na Leigh-Anne Pinnock, a iako od nje ne dobija odgovore, nastavila je da joj šalje poruke.

Kako prenosi The Mirror, reperka joj je poručila, “A kad je reč o onoj maloj iz grupe, zašto nisi bila ljuta na mene kad smo sarađivale? Zašto nisu bila ljuta što nisam prozivala Jesy dok je radila sa svima vama u grupi? Zašto nikome u Britaniji i Americi nije ranije smetalo nešto u vezi nje?” Naravno, Nicki govori o tome kako je Jesy oduvek imala tamniji ten, a tek je sad optužuju da se pretvara kako ne crnkinja.

Ona je spomenula i Kylie Jenner kao primer devojke koja takođe ima izrazito taman ten jer se večito kvarcuje, a uvećala je i usne i obično se druži sa ljudima crne boje kože. Nicki ipak dodaje da je ona nikad nije napadala zbog toga, već ju je čak hvalila jer se Kylie ponaša onako kako želi i nisu joj važni komentari. Interesantno i Jesy i ostatak grupe ćute o svemu, jer ih je valjda sramota da se toliko povlače kroz tabloide. Ipak, Leigh-Anne je jasno poručila šta misli o Nicki time što je prestala da je prati na Instagramu.

Pročitajte još  MTV VMA: Totalna dominacija Beyonce, ništa za Sel, Ari i Biebsa!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.