Niall, Louis i Zayn ponovili rekord Beatlesa od pre 40 godina!

Iako je uvek bilo onih koji su potcenjivali njihove pojedinačne kvalitete, Niall, Louis i Zayn još jednom su dokazali da je 1D najveći bojbend svih vremena jer su postigli nešto o čemu recimo momci iz Big Time Rusha, The Wanteda, Backstreet Boysa i drugih bojbendova mogu samo da sanjaju!

Naime, sva trojica nalaze se na najnovijoj Billboardovoj listi 100 najpopularnijh pesama u Americi! Zayn je najbolji jer je trenutno na poziciji broj 6 sa Taylor Swift zahvaljujući njihovom duetu, “I Don’t Wanna Live Forever”, Louis je startovao na mestu 52 sa “Just Hold On” a Niallov “This Town” je 50.

Osim toga, Louis i Zayn su ponovili rekord Beatlesa jer su samo dva njihova člana (George Harrison i Ringo Starr) još početkom 1977. godine debitovali na američkoj top listi u isto vreme s tim što su oni bili mnogo lošije plasirani – na 66. i 90. mestu! S obzirom da će naredne godine izgleda svih pet članova 1D (sadašnjih i bivših) izbaciti svoje albume pa ćemožda i sva petorica istovremeno biti na listi!

Autor: Famoza.net

Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

6 thoughts on “Niall, Louis i Zayn ponovili rekord Beatlesa od pre 40 godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.