Niall i Louis: Idemo na pauzu ali vratićemo se – to je obećanje!

one-direction-10242

Kako su vest da će One Direction uskoro prestati da postoji objavili tabloidi, niko nije bio baš u potpunosti siguran da je ta informacija tačna. Ipak, nju je sad potvrdio Niall Horan.

Međutim, iako se po internetu piše sve i svašta, Niall Horan ističe kako ovo zaista nije ništa više od produženog odmora koji im je zaista potreban. “OK, svašta se priča unaokolo. Nije tačno da se bend raspada ali definitivno ćemo uzeti pauzu tokom naredne godine. Ne brinite, i dalje puno toga želimo da postignemo! Jedva čekamo da čujete našu novu muziku i da nastupamo”, napisao je Niall.

Situaciju je dodatno smirio Louis Tomlinson dodavši: “Vaša podrška je stvarno neverovatna. Ovo je samo pauza 🙂 Ne idemo mi nigde. Obećavamo 🙂 Ne brinite”. Dakle, sve je pod kontrolom. Iako mediji već pokušavaju da iskoriste situaciju i povrede Directionere rečima da je sve gotovo, rekli bismo da momcima treba verovati. Ovaj odmor zaista im je neophodan posle par godina neprekidnog rada a mislimo da će od njega svi imati koristi!

Pročitajte još  Đorđetov blog: Kako sam postao Directioner!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Niall i Louis: Idemo na pauzu ali vratićemo se – to je obećanje!

  1. Rekla sam vam! Rekla sam svima! Jučer sam cijeli dan plakala jer je ipak bilo moguće da je to istina , ali kad sam ovo ugledala na Twitteru odmah sam bila bolje 🙂

  2. STA SAM REKLA,NIKAD NE TREBA VEROVATI THE SUNU.Hvala momcima što su se oglasili I što brinu zagrljeni nas.

  3. OVAKO THE SUN RADI ZA MODEST KOJI POKUSAVA DA SJE*E 1D JER VISE NECE DA RADE SA NJIMA!

    THE END

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.