Niall Horan razočaran: Directionerke su me prevarile!

1132467-46120I37696

Directioneri često ne biraju način da se približe svojim idolima a neki od njih u tome i uspevaju koristeći prevare. Ipak, takvo ponašanje duboko pogađa Nialla Horana.

Kako je on otkrio, dve Directionerke uspele su da ga prevare tokom koncerta u Bostonu prošlog meseca. Naime, one su uspele da su umešaju među prijatelje koje je Niall pozvao u bekstejdž a obezbeđenje ih uopšte nije proveravalo! “Bio je to poslednji šou Bostonu a moji prijatelji su došli jer je plan bio da zajedno odemo na odmor”, priča Niall u intervjuu za Clyde 1 Radio. “Izašao sam da uradim intervju a kad sam se vratio u svoju svlačionicu, moji prijatelji pričali su sa dve devojke koje su rekle kako su došle da ostave peškire. Nosile su majice u kojima se činilo kao da rade na koncertu. Međutim, kad sam im prišao one su poludele! Nisam hteo da ih pustim da odu i rekao sam im da su u nevolji!”

Njegovu priču čuo je i Louis Tomlinson koji kaže da je imao isti problem u Londonu kad su dve devojke falsifikovale propusnice i uspele da se ušunjaju u prostorije momaka! Kad malo razmislite, da li bi ste ikad uradili ovo znajući da će vas se momci nakon toga sećati samo po lošem?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Težak test od Maše: Koliko poznajete Niallovog voljenog nećaka Thea?

4 thoughts on “Niall Horan razočaran: Directionerke su me prevarile!

  1. Naravno da bi, od toliko ljudi na koncertu oni ce bas mene da zapamte jer sam htela da se slikam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.