Niall Horan priča kako su on i Ed Sheeran izbegli nesreću dok su imali žurku u autobusu!

Gostujući u Jimmy Falonovom šou Niall Horan je otkrio urnebesnu priču o njemu i Edu Sheeranu dok su pravili žurku u autobusu na putu za San Francisko. 

Nakon koncerta on se pridružio Edu i reperu Logicu na turneji, gde su se svi složili da odu u San Francisko na piće. Na putu do tamo odlučili su se da imaju “irsku noć” u autobusu. Ispotavilo se da je Ed znao o Irskoj više nego bilo ko od Niallovog osoblja.  Sve je bilo odlično, zabavljali su se, pričali i slušali muziku sve dok njihov autobus zamalo nije doživeo saobraćajnu nesreću!

“Auto se samo pojavio pred našim autobusom, sva sreća odmah smo prikočili,” priznaje Niall. “Ja sam poleteo i svi smo popadali jedni na druge. Udario sam nos u flašu piva i to veoma agresivno. Piva je bilo apsolutno svuda!” Edu je trebala nova majica, pošto mu je ova bila morka i Niall je ostišao da pogleda u svom koferu. “Ed je isprobao moje jakne, ali mu nijedna nije odgovarala, jer je on malo širi u ramenima,” priznaje on.

Taman kada su pomislili da neće naći nijednu stvar koja će odgovarati Edu, pronašli su Niallov hokejaški dres koji je dobio pre nekoliko nedelja. To je bila jedina stvar koja mu je odgovarala. Na kraju se sve dobro završilo, otišli su da se zabave,Ed je nosio ogroman hokeaški dres, a vi pogledajte sliku koju je Niall podelio te noći.

Up the lads !

Објава коју дели Niall Horan (@niallhoran) дана

Autor: Famoza.net
Foto:Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ed Sheeran nam novi spotom poručuje: Lepi smo kad smo ono što jesmo!

One thought on “Niall Horan priča kako su on i Ed Sheeran izbegli nesreću dok su imali žurku u autobusu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.