Niall Horan otkriva: Bolujem od opsesivno kompulzivnog poremećaja

Niall Horan izgleda smireno i kao da bez problema pliva kroz poteškoće muzičke industrije, ali svako ima svoje unutrašnje strahove o kojima možda ne želi da govori – Niall takođe ima jedan mentalni poremećaj koji ga sputava u mnogo situacija da se opusti, i to je opsesivno kompulzivni poremećaj, od kog sve više ljudi na planeti boluje!

Niall je o svom problemu otvorio dušu za nemački časopis Zeit Leo: “Doktori to što imam zovu opsesivno kompulzivni poremećaj, što znači da imam potrebu neke stvari da radim na određen način” rekao je Niall, koji je ovaj problem razvio još u detinjstvu.

Njegov poremećaj primećuje se čak i u živim nastupima! “Imam naviku da stalno pevam istim redosledom, ako sve to ne obavim kao inače, osećaću se nervozno” priznaje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Niall nakon početka solo karijere: Svi ćemo raditi ponešto van 1D, pravim turneju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.