Niall Horan ne sumnja: Zayn će se vratiti u One Direction!

Optimizam Nialla Horana je zaista zarazan! Mladi pevač uveren je da će se 1D vratiti na vreme da ne izgubi svoj veliki fandom ali poručuje kako su realne šanse da i Zayn ponovo bude deo stare ekipe!

Kako Niall kaže, Zayn jeste svašta pričao o 1D ali mu ne zamera zbog toga. “Znam kakav je Zayn – voli da kaže šta misli i to je u redu”, priča on a dodaje i kako je siguran da se ni Simon Cowell ne ljuti što momci solo karijere rade za druge muzičke kuće. “Uvek ćemo imati međusobno poštovanje. Kad se bend vrati, on će opet biti tu.”

Niall kaže da mu nedostaju momci ali da neke od njih često viđa! “Louis je stalno sa svojim sinom. On živi bukvalno na ćošak od mene. Nedavno je kupio poklone za Liamovog sina ali nikako da se vide zbog obaveza. Ipak, on bi voleo ad svi ponovo budu zajedno. “Nekad sedim na aerodromu, najave mi avion a ja onda uhvatim sebe kako čekam ostatak benda, znate?”, priča on setno.

Autor: Famoza.net
Foto: Billboard

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gledajte sa nama direktno: Duel Nialla i Louisa je danas!

One thought on “Niall Horan ne sumnja: Zayn će se vratiti u One Direction!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.